www.rakta.lt

PIRMĄJA FINALININKE TAPO ROKIŠKIO "KRAUNEDA-KKSC"

PDF Spausdinti El.paštas

  Įnirtingai tęsiasi kovos Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybių "Utenos mėsa" taurei laimėti pusfinalio mačuose. Pirmajame pusfinalyje, po atkaklios kovos, į didijį finalą pateko Rokiškio "KRAUNEDOS-KKSC" komanda.

 

04.10 Rokiškio "KRAUNEDA-KKSC"- Molėtų SC 88:72
         Teisėjai- E.Kreuza, K.Miciūnas

   Po patirto pralaimėjimo pirmose rungtynėse 10 taškų skirtumu, rokiškėnai sugebėjo atsirevanšuoti savo varžovams- Molėtų SC krepšininkams ir patekti į didįjį finalą. Užduotį jiems šiek tiek palengvino nepilna Molėtų SC komandos sudėtis, kurioje nebuvo 2 pagrindinių komandos žaidėjų M.Valkausko ir V.Valiuko.
   Nuo pirmų minučių užsivedę, "KRAUNEDOS-KKSC" krepšininkai greit ištirpdė turėtą deficitą, ir jau pirmajame kėlinyje pirmavo sau palankiu 2 rungtynių skirtumu. Antrajame bei trečiajame kėliniuose skirtumas buvo išaugęs ir iki 25 taškų- šeimininkams viskas sekėsi šiose rungtynėse, nes jie labai troško ne tik, kad pakliūti į didįjį finalą , bet ir atkeršyti molėtiškiams už praeitą sezoną, kuomet pusfinalio serijoje pralaimėjo ir nepateko į didįjį finalą. Šiemet revanšas pasiektas, tiesa skirtumas ketvirtajame kėlinyje pratirpo, bet vistiek to pakako, kad pasiekti bendrąją pergalę. Rokiškio komandoje rezultatyviausiai žaidė R.Jegorovas (20 taškų), I.Juškevičius (16 taškų), E.Vilimas (14 taškų). Molėtų komandoje Verikas pelnė 25 taškus, A.Žiukas 16 taškų.
   Dabar rokiškėnai laukia savo varžovo didžiajame finale, o molėtiškiai- mažajame. Po pirmųjų rungtynių Užpaliai turi vieno taško persvarą prieš Ignalinos KSC komandą. Primename, kad finalinė diena jau čia pat- ji vyks balandžio 19- ąją dieną Ignalinoje. Kviečiame visus krepšinio sirgalius į šventę.

Paskutinį kartą atnaujinta Penktadienis, 11 Balandis 2014 08:42