www.rakta.lt

MACRON PASIŪLYMAS

PDF Spausdinti El.paštas

macron-newDžiugiai skelbiame, jog Rytų Aukštaitijos krepšinio teisėjų asociacija turi partnerį - sportinės aprangos gamintoją MACRON. Žinomas Italijos prekinis ženklas rengia daugybę profesionalaus sporto komandų visoje Europoje, o neseniai savo veiklą pradėjo ir mūsų šalyje.
MACRON įvardijama kaip puikios kokybės ir nepriekaištingo aptarnavimo kompanija. Tuo tarpu mums svarbiausia, jog prie visų šių savybių komandoms būtų pasiūlytos ir geriausios krepšinio aprangos įsigijimo sąlygos. Taigi, "Macron" pažadas - ne tik itin kokybiškos aprangos už prieinamą kainą, bet ir greitas užsakymų įvykdymas.
Basketball img carosello

ATSISIŲSKITE PREKIŲ KATALOGĄ

Dėl detalesnės informacijos ir kainų galite kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o. Jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba telefonu 8-614-95916.

Daugiau apie kompaniją

 

Italų sportinės aprangos prekės ženklas MACRON, gyvuojantis net nuo 1971 m., yra daugelio garsių pasaulio klubų techninis partneris. Su MACRON sportine apranga pergalių siekia futbolo, krepšinio, tinklinio, beisbolo, regbio, rankinio ir salės futbolo komandos.Pradėjusi platinti savo gaminius tik Italijoje dabar kompanija MACRON apie 60% savo produkcijos realizuoja Italijoje, o likusius 40% eksportuoja į kitas Europos šalis. Pagrindinės užsienio rinkos: Didžioji Britanija, Ispanija, Portugalija ir Prancūzija. Kompanija sėkmingai plečia savo akiratį už Atlanto, tačiau nepamiršo ir sporto šalimi tituluojamos Lietuvos, bei kitų Baltijos valstybių – Latvijos bei Estijos.

Bendrovė teikia savo paslaugas ir produktus daugiau nei 8000 komandų visoje Europoje ir turi išvystytą prekybos tinklą, vienijantį daugiau nei 700 prekybos vietų. Artimiausioje ateityje planuojama atidaryti parduotuvę ir Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie įmonę: www.macron.lt

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 21 Lapkritis 2011 11:27