www.rakta.lt

KOVOS SENJORŲ "39+" PIRMENYBĖSE

PDF Spausdinti El.paštas

   Gruodžio pirmąją savaitę sužaisti 3 susitikimai. Lyderiai- Utenos "AMBER FOREST" su "KUPIŠKIU" nerungyniavo. Intriguojanti kova vyko Anykščiuose, kur vietos "JAROS SAUGA" rungtyniavo prieš pirmenybių naujokus- išsišokėlius "ŠVENČIONIŲ komandą. Biržų "ŠIRVĖNA" priėmė svečius iš Širvintų, o Ignalinoje svečiavosi "OLIMPAS" iš Ukmergės.

 Anykščių "JAROS SAUGA"- Švenčionių "ŠVENČIONYS" 56:58

   Toliau nenustoja stebinti pirmenybių debiutantai- Švenčionių krepšininkai. Pirmajame ture pralaimėję uteniškiams, toliau švenčioniškiai švenčia tik pergales- šįsyk jau ketvirtoji paeiliui, ir užtikrinta II- oji vieta turnyrinėje lentelėje. Iš II- osios vietos išstumta Anykščių "JAROS SAUGA", savo tvirtovėje turėjusi pripažinti svečių pranašumą dviejų taškų skirtumu. Rezultatyviausiai anykščių komandoje rungtyniavo V.Kestorius (13 taškų), M.Kildišius ir S.Živatkauskas po 11 taškų, svečių gretose E.Karklelis (20 taškų) ir T.Garla (19 taškų).

  Biržų "ŠIRVĖNA"- Širvintų "BRIEDIS" 90:68

    Kadangi "BRIEDIS" žaidė aikštelėje, tad žiemiškuose keliuose šio miško žvėries nesimatė. Grįžtant po rungtynių kelią teisėjams bandė pastoti 5 stirnos, lapė, ir net šernas. Tokia gamta su naktiniu žvėrių gyvenimu pasitaikė, vykstant iš rungtynių Biržuose. Na , o aikštelėje šįsyk "BRIEDIS" nebuvo toks stiprus- gana lengvą pergalę iškovojo biržiečiai. Bene trečdalį taškų "ŠIRVĖNAI" pavyko pelnyti greitų atakų metu, kurias dažniausiai užbaigdavo R.Aukštikalnis (jo sąskaitoje 30 taškų), Ž.Kačinskas pelnė 26 taškus, D.Skeberdis ir D.Tatoris po 12 taškų. Širvintų komandoje rezultatyviausi buvo D.Valkauskas (16 taškų) ir R.Stepaitis (13 taškų).  Nepaisant didelio skirtumo ir aiškaus nugalėtojo, aikštelėje momentais būdavo karšta- būta pykčio proveržio tiek pas vienus, tiek pas kitus.

 Ignalinos "SENJORAI"- Ukmergės "OLIMPAS" 70:63

   Šiemetinėse pirmenybėse nusimato didžiulė konkurencija, pakliūti tarp 4 geriausiųjų komandų. Todėl kiekvienos varžybos yra svarbios tiek vieniems, tiek kitiems. Ignalinoje svarbią pergalę pasiekė šeimininkai, nugalėdami ukmergiškius 7 taškų skirtumu. Pergalė galėjo būti ir solidesnė, žaidžiant tik prieš penkis atvykusius ukmergiškius, tačiau 20 taškų skirtumą ketvirtajame kėlinyje svečiai likvidavo, bet teko vis tiek pripažinti ignaliniečių pranašumą. Ignalinos komandoje rezultatyviausi buvo R.Juršėnas (19 taškų) ir V.Kindurys (18 taškų). "OLIMPO" komandai Šnipaitis pelnė 30 taškų.

VII-OSIOS RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+"
KREPŠINIO PIRMENYBĖS
"JAROS SAUGA" TAUREI LAIMĖTI

1.Utenos "AMBER FOREST" 4/0
2.Švenčionių "ŠVENČIONYS" 4/1
3.Anykščių "JAROS SAUGA" 2/2
4.Ignalinos "SENJORAI" 2/2
5.Biržų "ŠIRVĖNA" 2/2
6.Kupiškio "KUPIŠKIS" 1/3
7.Ukmergės "OLIMPAS" 1/3
8.Širvintų "BRIEDIS" 1/4

Paskutinį kartą atnaujinta Sekmadienis, 04 Gruodis 2016 21:56