www.rakta.lt

PO PERTRAUKOS TĘSIAMOS KOVOS ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖSE

PDF Spausdinti El.paštas

logo  Po šventinės pertraukos II-osiose įmonių krepšinio pirmenybėse "Hiperika" taurei laimėti buvo žaidžiamos III-IV turo kovos.

Utenos šilumos tinklai- Nosted mechanika 68:73

   Stiprų pasipriešinimą pirmenybių lyderiams sudavė Utenos šilumos tinklai, pernai buvę autsaideriais, o šiemet kovojantys kaip lygūs su lygiais. Vienu metu pirmaudami net 19 taškų skirtumu, jie vistik išleido pergalę iš rankų. Trečiajame kėlinyje atsitokėję po šalto dušo, Nosted mechanika krepšininkai greit aptirpdė skirtumą, o ketvirtojo kėlinio pabaigoje ir išsiveržė į priekį. Sunkiai iškovota pergalė leido išlikti I-oje vietoje. Utenos šilumos tinklų komandoje rezultatyviausiai žaidė E.Čiukna (20 taškų), E.Sinica (17 taškų) ir E.Raguotis (13 taškų), Nosted mechanika gretose V.Purkinas (30 taškų), V.Kondrašovas (18 taškų), V.Zamolskas (12 taškų).

Aukštaitijos traktas- Utenos melioracija 81:68

  
 
Šiose rungtynėse irgi vyravo atkakli kova- trečiojo kėlinio pradžioje vis dar priekyje buvo Utenos melioracija, tačiau Aukštaitijos trakto komanda, suderinusi veiksmus aikštelėje, spurtavo 26:9 ir persvėrė rezultatą savo naudai, o per IV-ąjį kėlinį persvaros jau nebeišleido iš savo rankų, laimėdama rungtynes 13 taškų skirtumu. Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Š.Veteikis (26 taškai), Ž.Ruzgas (12 taškų), Utenos melioracijos komandoje nesulaikomas buvo I.Rinkevičius, pelnęs net 32 taškus, o P.Vildžiūnas 22 taškus.

Vytrolma- Utenos šilumos tinklai 47:62

Aktyviai pradėję rungtynes Vytrrolmos krepšininkai laimėjo I-ąjį kėlinuką rezultatu 15:10. II-ajame kėlinyje jau pranašesni buvo Utenos šilumos tinklų krepšininkai. Po dviejų kėlinių skaičiai tablo degė 25:30 Utenos šilumos tinklų naudai. Trečiajame intriga išliko ir, likus žaisti paskutinį kėlinį komandas teskyrė 8 taškai. Tačiau Vytrolmai nepavyko labiau priartėti ir dar po keletos klaidų skirtumas išaugo iki 15 taškų. Vytrolmai taškus pelnė- Š.Bikus (13 taškų), E.Leipus (12 taškų), o Utenos šilumos tinklams E.Sinica (23 taškus), E.Čiukna (12 taškų), S.Raguotis (11 taškų).

Vytrolma- Utenos vandenys 69:56

  Šiose rungtynėse susitiko dar nė karto nelaimėjusios komandos. Ir kad kova bus atkakli, reikėjo to tikėtis. Taip ir atsitiko. Beje, šias rungtynes stebėjo apie 50 žiūrovų. Ypač audringo palaikymo sulaukė Vytrolmos komanda. Beje, Utenos vandenų komanda žaidė ne pajėgiausios sudėties ir tik šešiese. Du kėlinius kova vyko taškas į tašką-pirmavo tai vieni, tai kiti. Tačiau trečiajame kėlinyje Utenos vandenys kiek palūžo ir leido varžovams atitolti 10 taškų skirtumu. IV-asis kėlinys vėl intriguojantis, tačiau Utenos vandenims jau nebeužteko jėgų priartėti prie varžovų ir teko pripažinti jų pranašumą. Šįsyk Vytrolmos gretose rezultatyviausias buvo E.Vitkūnas (19 taškų), Š.Bikus (15 taškų) ir G.Jakštonis (14 taškų), Utenos vandenims A.Bagdanovas pelnė 15 taškų, A.Laurinavičius 14 taškų ir E.Kazela 13 taškų.

Utenos šilumos tinklai- Aukštaitijos traktas 60:81

   Na ir šiose rungtynėse intriga laikėsi 2 kėlinius. Sunkiai sekėsi Aukštaitijos traktui atitrūkti nuo varžovų. Į ilgąją pertrauką ilsėtis komandos išėjo esant rezultatui 24:30 Aukštaitijos trakto naudai. Nebeatlaikiusi šturmo, Utenos šilumos komanda nuleido rankas po III- iojo kėlinio, atsilikdama 15 taškų skirtumu. Ketvirtasis kėlinys liko kaip formalumas. Šiose rungtynėse E.Čiuknai, kuris pelnė net 39 taškus, mažai kas pagelbėjo, o Aukštaitijos traktui E.Steiblys pelnė 23 taškus, N.Vanagas 21 tašką ir Š.Veteikis 20 taškų. 

Įspūdingai šiose pirmenybėse atrodo Aukštaitijos trakto priekinė linija, Nosted mechanika greitos atakos, Utenos šilumos tinklų tritaškiai metimai, Utenos melioracijos komandinė dvasia, Vytrolmos ryžtas bei Utenos vandenų noras žaisti.

II-OSIOS ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖS
"HIPERIKA" TAUREI LAIMĖTI


1.Nosted mechanika 4/0
2.Aukštaitijos traktas 4/0
3.Utenos melioracija 2/2
4.Utenos šilumos tinklai 1/3
5.Vytrolma 1/3
6.Utenos vandenys 0/4

 

Paskutinį kartą atnaujinta Antradienis, 10 Sausis 2017 20:37