www.rakta.lt

ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖSE BAIGIASI I-ASIS RATAS

PDF Spausdinti El.paštas

  Einant į pabaigą I-ajam ratui įmonių krepšinio pirmenybėse susitiko lyderiai, dar nė karto nepralaimėję- Nosted mechanika ir Aukštaitijos traktas.

Nosted mechanika- Aukštaitijos traktas 74:94

  Rezultatas neatspindi lengvos Aukštaitijos trakto pergalės. Nors nuo pat pradžių jie išsiveržė į priekį ir antrajame kėlinyje buvo atitrūkę 14 taškų, tačiau 4-ios paeiliui Nosted mechanika greitos atakos sumažino skirtumą iki 6 taškų. Po dviejų kėlinių 46:40 Aukštaitijos traktas priekyje. Trečiajame kėlinyje Nosted mechanika priartėjo dar labiau ir skirtumas tesiekė 1 tašką. Negana to, ketvirtojo kėlinio pradžioje rezultatas ir persveriamas- 69:66. Bet nuo šio momento visiškai sugriuvo Nosted mechanika žaidimas, o Aukštaitijos traktas vis didino atotrūkį ir pelnytai nugalėjo. Tai buvo jų penktoji pergalė iš eilės, po kurios jie tapo vienvaldžiais lyderiais. Aukštaitijos traktui Ž.Ruzgas pelnė 31 tašką, E.Steiblys 19 taškų. Nosted mechanikai V.Purkinas pelnė 29 taškus, A.Kondrašovas 18 taškų.

Utenos melioracija-Vytrolma 71:46

  Po šios pergalės Utenos melioracija įsitaisė trečioje turnyro lentelės vietoje. Nors pradžia susiklostė kiek sunkokai, tačiau užtikrintai sužaidę ketvirtąjį kėlinį Utenos melioracijos krepšininkai šventė pergalę. Šįsyk jų komandoje rezultatyviausias buvo P.Vildžiūnas, pelnęs 20 taškų, P.Lenkauskas 16 taškų, T.Kelevišius 13 taškų. Vytrolmos gretose rezultatyviausias buvo A.Trafimovas, pelnęs 12 taškų. Verta paminėti, kad abi šias komandas aktyviai palaiko žiūrovai.

Likus sužaisti vienoms rungtynėms, turnyrinė lentelė po pirmojo rato atrodo taip:

II-OSIOS ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖS
"HIPERIKA" TAUREI LAIMĖTI


1.Aukštaitijos traktas 5/0
2.Nosted mechanika 4/1
3.Utenos melioracija 3/2
4.Utenos šilumos tinklai 1/3
5.Vytrolma 1/4
6.Utenos vandenys 0/4

 

Paskutinį kartą atnaujinta Penktadienis, 13 Sausis 2017 13:39