www.rakta.lt

NAUJIENOS IŠ ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBIŲ

PDF Spausdinti El.paštas

 logo Jau į pabaigą II-asis ratas II-osiose įmonių krepšinio pirmenybėse "Hiperika" taurei laimėti. Liko žaisti visai nebedaug, o šią savaitę galutinai paaiškėjo 4 komandos, kurios papuolė į pusfinalius ir tęs kovą dėl medalių. Tik beliks išsiaiškinti pusfinalio poras, o neaiškumų dar yra, ir, likę 2 turai bus itin įdomūs. Juolab, kad pirmąjį pralaimėjimą pirmenybėse patyrė Aukštaitijos traktas, kurių dar laukia rungtynės ir su antroje vietoje esančia Nosted mechanika. Ant kulnų Utenos melioracijai sparčiai palypėjo Utenos šilumos tinklai ir trečioji vieta reguliariose pirmenybėse dar neaiški.

 Vytrolma- Utenos vandenys 57:50

  Naujai suburta Vytrolmos komanda įsižaidė ir toliau sėkmingai rungtyniauja. Antrą kartą įveikę Utenos vandenis, Vytrolmos krepšininkai užima V-ąją vietą ir daugiau jau nebepakils, nei nusileis turnyrinėje lentelėje. Kaip debiutiniame sezone, tai visai ir neblogai pasirodė Vytrolmos vyrai. Tai buvo lemiamos rungtynės, po kurių tapo aišku, kad Utenos vandenys šiemet lieka paskutiniai- šešti. Vytrolmai Š.Bikus pelnė 17 taškų, E.Leipus 15 taškų. Utenos vandenyse nesulaikomas buvo  A.Šiukščius, pelnęs pusę savo komandos taškų- 25.

Aukštaitijos traktas- Utenos šilumos tinklai 47:63

  Pastaruoju metu įsižaidžia ir Utenos šilumos tinklai. Rungtynėse su Aukštaitijos traktu jie pademonstarvo gerą gynybą, praleisdami tik 47 taškus, o į pergalę vedė lyderiai E.Sinica (21 taškas) ir E.Čiukna (19 taškų). Tai buvo pirmasis lyderių pralaimėjimas, tiesa, Aukštaitijos trakto komanda šiek tiek susilpnėjo- keli žaidėjai išvykę ar susitraumavę, o vienas lyderių Š.Veteikis pelnė 19 taškų. Nepaisant to, rezultatas tris kėlinius svyravo, ir tik ketvirtojo kėlinio pabaigoje atitrūko Utenos šilumos tinklai. Tai labai svarbi pergalė kovojant dėl aukštesnių vietų. 
  Taigi, šiemet tikrai įdomios ir intriguojančios pirmenybės, sunku, ką ir prognozuoti.

II-OSIOS ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖS
"HIPERIKA" TAUREI LAIMĖTI


1.Aukštaitijos traktas 7/1
2.Nosted mechanika 6/1
3.Utenos melioracija 4/4
4.Utenos šilumos tinklai 4/4
5.Vytrolma 2/6
6.Utenos vandenys 1/8

Paskutinį kartą atnaujinta Antradienis, 14 Vasaris 2017 15:34