www.rakta.lt

NAKTINIS KREPŠINIS UTENOJE 3x3_14.07.11

PDF Spausdinti El.paštas

  Naktinis krepšinis Utenoje 3x3 vyks 2014 m. liepos 11 dieną.

nuostatai key rakta senas logo paraiska lenteles
nuostatai taisyklės skelbimas paraiška lentelės

 

GALINGAI !!!
   Net 36 komandos iš: Utenos, Molėtų, Vilniaus, Kauno, Prienų, Švenčionėlių, Zarasų r., Anykščių r. Visagino, Ignalinos, Kupiškio, Ukmergės ir Rokiškio. Daugiau nei 200 dalyvių
ir pirmą kartą Utenoje įvykęs naktinis krepšinio turnyras.

   Liepos 11-osios vakarą visi krepšinio mėgėjai rinkosi į multifunkcinę aikštelę (K.Donelaičio g.) dalyvauti naktinio krepšino 3x3 turnyre, kurį suorganizavo Rytų Aukštaitijos krepšinio teisėjų asociacija, bendradarbiaudama kartu su daugiafunkciu sporto centru. Tai naujiena Utenoje, tad jaunimas rinkos noriai, nepaisant atvėsusio oro ir stipraus vėjo. Džiugu, kad į rengnį atvyko net 19 komandų iš kitų rajonų. Visi džiaugėsi renginiu, geromis sąlygomis sportuoti ir aišku, rėmėjų prizais.  Verta paminėti, kad meistriškumo atžvilgiu tai buvo aukšto lygio turnyras, nes jame dalyvavo ir žaidėjai iš LKL, NKL, RKL, LMMKL, LMKL ,LMKAL. Atskirose amžiaus grupėse buvo įnirtingos kovos, pasibaigdavusios vos vieno taško skirtumu.
   
 
 1 grupė (mergaitės 2000 m. ir jaunesnės) – I vieta KOVINĖS AUDRELĖS (Utena).
   
Šios amžiaus grupėje varžovių neturėjusios jaunosios krepšininkės žaidė vyresniųjų grupėje (U.Kučinskaitė, E.Gasiulytė ir R.Juozelskytė). 

2 grupė (merginos, moterys) – I vieta UŽPALIAI (Utenos r.), II vieta ROKIŠKIS (Rokiškis), III – vieta CAPT (Utena).
    Po lygiai taškų surinkusios komandos vietas išsiaiškino, skaičiuojant tarpusavio rezultatus. Sėkmė nusišypsojo Užpalių komandai (I.Maigienė, A.Serbentaitė, I.Mikučionytė, K.Vaškelienė).

 3 grupė (vaikinai gimę 1998 m. ir jaunesni) – I vieta ČEMPIONAI (Utena), II vieta IRISAI (Kupiškis), III vieta NERŪKOM (Vilnius).
    Rimtą konkurenciją uteniškiams sudarė svečiai iš Vilniaus ir Kupiškio. Tik po atkaklių kovų (laimėta 6:5 ir 7:5), čempionais šioje amžiaus grupėje tapo pataikę su pavadinimu šiam turnyrui- ČEMPIONAI iš Utenos. Be šių komandų (viso 9), buvo svečių iš Visagino, Ukmergės, Ignalinos ir Utenos. ČEMPIONŲ gretose žaidė M.Kietis, D.Bartaškas ir A.Treinys.


 4 grupė ( gim. 1995 – 1997 m.) – I vieta JUST DO IT (Molėtai), II vieta Drakonai (Utena), III vieta AITVARAS (Švenčionėliai).
    Jaunių grupėje užsiregistravo 8 komandos, o sėkmė nusišypsojo molėtiškiams (M.Marcinkevičius, D.Peteraitis, I.Šeikis ir R.Šilinskas), kurie sėkmingai sužaidė pusfinalyje, įveikdami lygioje kovoje Aitvarą iš Švenčionėlių, o didžiajame finale nugalėjo pajėgius Drakonus iš Utenos rezultatu 13:9. Prizus jiems įteikė Utenos Juventus prezidentas Žydrūnas Urbonas, palinkėdamas jiems sėkmės tolimesniame krepšinio kelyje.


 5 grupė (vyrai) – I vieta KUOSA (Vilnius), II vieta DU AUKŠTAI (Prienai), III vieta DIDINGIEJI CARAI (Utena).
  
Pradėjus temti, į įnirtingas kovas aikštelėje rinkosi vyrai. Net 15 komandų sukvietė šis turnyras ne tik iš Aukštaitijos regiono. Tas svečiams pasiteisino- I vietos taurę išsivežė vilniečiai (D.Kumelis, A.Žarskus, M.Paliukėnas, K.Bakanauskas), antri tik po lygaus rezultato 7:7 likę prieniškiai (K.Abramavičius, M.Nenartavičius, D.Kuzmickas, T.Švedas). Prie lygaus rezultato pergalę vilniečiams lėmė taisyklė-pasirinkta gynyba pirmos atakos metu. Pagal šią taisyklę pergalę iškovojo ir Didingieji carai iš Utenos (A.Kvietkauskas, A.Bražiūnas, P.Martinonis, G.Matulis), rungtynėse dėl III-iosios vietos nugalėję ignaliniečius rezultatu 8:8. Prizininkų foto straipsnio viršuje.


    Visi rezultatai skiltyje Turnyrai-Naktinis krepšinis Utenoje-Lentelės.

    Sveikiname prizininkus. Dėkojame už dalyvavimą, ir tikimės, kad sėkmingo starto dėka, šis turnyras taps kasmetiniu renginiu.   
 

 
Paskutinį kartą atnaujinta Penktadienis, 29 Gegužė 2015 13:55