www.rakta.lt

RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBIŲ SAVAITĖS APŽVALGA_(03.07-13)

PDF Spausdinti El.paštas

   VI-osiose Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybėse "JAROS SAUGA" taurei laimėti įpusėjo II-asis ratas. Vyksta įnirtingos kovos, per kurias šią savaitę 2 porų favoritai krito savo aikštelėse.

  Ir toliau neklumpa pirmenybių lyderiai- Utenos "AMBER FOREST" krepšininkai, šįsyk, žaisdami be legionerių, išvykoje nugalėjo Obelių "SENJORŲ komandą rezultatu 79:51. Tai buvo dešimtoji uteniškių pergalė. Obelių komanda dar šią savaitę pralaimėjo ir Kupiškyje rezultatu 44:75. O tai reiškia, kad obeliečiai į pirmąjį ketvertą nebepaklius, ir teks jiems kovoti dėl Paguodos taurės- V-osios vietos. Šiuo metu jie nusirito į paskutinę turnyrinės lentelės vietą.
   Kiek netikėtai susiklostė rungtynės Ignalinoje, kuomet paskutiniu metu gerai rungtyniaujantys Ignalinos "SENJORAI" pralaimėjo kovingiesiems "Širvintų "BRIEDŽIO" krepšininkams rezultatu 50:55. Ši nesėkmė šiek tiek pristabdė ignaliniečių šansus pakovoti dėl vietos pimajame ketverte, tačiau šansų dar yra, o turnyrinėje lentelėje pergalių skaičiumi juos prisivijo ir širvintiškiai, kurie taipogi neprarado šansų.
  Kitas netikėtumas Kupiškyje, kuomet geriausias sezono rungtynes sužaidęs Ukmergės "OLIMPAS"  ir antrąjį kartą nukovė kupiškėnus, esančius trečioje pozicjoje rezultatu 71:58. Ukmergiškiams ši pergalė labai svarbi , nes dar laukia sunki išvyka į Ignaliną, o Širvintų "BRIEDĮ" priims namuose. Ignaliniečiai dar turės susitikti su uteniškiais, bei jų laukia sunki išvyka į Kupiškį. Biržiečiai dar irgi ne visai ramūs dėl dalyvavimo ketverte, bet jų laukia Obelių "SENJORAI", taip pat priims namuose kupiškėnus. Vienu žodžiu, dar daug neaiškumų.

 

VI-ųjų Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių
"Jaros sauga" taurei laimėti
turnyrinė lentelė:


1.Utenos "AMBER FOREST" 10/0
2.Biržų "ŠIRVĖNA" 6/3
3.Kupiškio "KUPIŠKIS" 5/4
4.Ukmergės "OLIMPAS" 4/5
5.Ignalinos "SENJORAI" 3/6
6.Širvintų "BRIEDIS" 3/7
7.Obelių "SENJORAI" 2/8

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 14 Kovas 2016 10:22